VIDEO Triplă crimă la Apa, în județul Satu Mare

VIDEO Triplă crimă la Apa, în județul Satu Mare

Triplă crimă la Apa. Soț, soție și soacra acestuia au fost uciși în propria lor casă. Două dintre cadavre au fost găsite aliniate în fața garajului, relatează publicația locală  presasm.ro

Ruda care a descoperit crima spune că trebuia să se întâlnească cu una dintre victime la ora opt dimineața și cum aceasta a întârziat, a decis să meargă la locuința familiei pentru a vedea ce s-a întâmplat. Bărbatul spune că familie era una foarte cumsecade și nu își poate imagina cine ar fi putut să recurgă la o asemenea violență împotriva lor.

“Erau oameni harnici și muncitori. Munceau de dimineața până seara. El avea probleme cu inima. Au muncit. Nu îmi pot explica, că umblam aici tot timpul, dimineața și seara”, a spus ruda bărbatului pentru PresaSM.

Soț, soție și soacra acestuia au fost uciși în propria lor casă din localitatea Apa. Cadavrele celor doi soți au fost găsite aliniate în fața garajului, spun martorii care au văzut scena cutremurătoare. Soacra bărbatului, în vârstă de 70 de ani, a fost găsită în locuință.

Din primele informații, bărbatul ucis avea în jur de 50 iar soția acestuia avea 45 de ani. Este vorba despre Rentea Gheorghe și Rentea Niculina, localnici din Apa.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, criminaliștii și procurorii. Aceștia cercetează circumstanțele în care s-a produs odioasa crimă.



Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”