VIDEO TROMPETA nu se lasă! Tentativă de a îndepărta un simbol al protestelor din Piața Victoriei

VIDEO TROMPETA nu se lasă! Tentativă de a îndepărta un simbol al protestelor din Piața Victoriei

Trompeta nu se lasă! Politia Locală a incercat sa ridice luni la pranz o dubita parcata in scuarul de la Piata Victoriei. Politistii au adus si o masina speciala pentru tractare, dar, dupa discutii cu protestatarii aflati acum in piata, masina de tractare a plecat. Dubita a fost folosita in timpul protestelor pentru a pune muzica in Piata Victoriei.

UPDATE 13.06: La fata locului este un echipaj al Politiei Locale. Dubita nu a mai fost tractata de autoritati pentru ca o persoana era la bord, iar legea interzice ridicarea in aceste cazuri. Soferul dubitei, Cristian Dide, a declarat ca a depus la Primaria Sectorului 1 o cerere oficial de protest, dar primaria nu i-a raspuns. Acesta a anuntat ca va muta dubita in parcarea din Piata Victoriei, spunand ca nu vrea sa raspunda la un abuz cu un alt abuz.

Asa cum arata si fotografia de mai jos, Politia Locala Bucuresti a dat soferului dubitei un avertisment pentru parcarea intr-o zona interzisa.

Imagini din momentul in care Politia Locala a vrut sa ridice dubita:




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu