VIDEO Trump s-ar putea confrunta cu o „posibilitate reală de a face pușcărie”

VIDEO Trump s-ar putea confrunta cu o „posibilitate reală de a face pușcărie”

Liderul democratilor din Comisia pentru Informatii a Camerei Reprezentantilor, Adam Schiff, a spus, dumincă, că președintele SUA, Donald Trump, s-ar putea confrunta cu ”o reală posibilitate de a face pușcărie”, după ce procurorii au indicat săptămâna trecută că a direcționat plăți ilegale în timpul campaniei sale prezindețiale, relatează The Hill.

”Există o posibilitate reală ca, în ziua în care Donald Trump părăsește postul, Departamentul de Justiție să îl pună sub acuzare. Ar putea să fie primul președinte după ceva timp care să se confrunte cu o posibilitate reală de a face pușcărie”, a spus el la Face The Nation la CBS.

Comentariile lui Schiff au venit după ce procurorii au spus vineri că, în timpul campaniei electorale din 2016, Trump i-a cerut fostului său avocat personal, Michael Cohen, să facă plăți ilegale către două femei care susțin că au avut aventuri cu Trump.

A fost prima dată când procurorii au făcut acele acuzații împotriva lui Trump.

Schiff, care cel mai probabil va fi viitorul președinte al Comisiei pentru Informații din Camera Reprezentanților, a adăugat că viitorul președinte va trebui să stabilească dacă îi oferă amnistie sau nu lui Trump.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!