VIDEO Trump s-ar putea confrunta cu o „posibilitate reală de a face pușcărie”

VIDEO Trump s-ar putea confrunta cu o „posibilitate reală de a face pușcărie”

Liderul democratilor din Comisia pentru Informatii a Camerei Reprezentantilor, Adam Schiff, a spus, dumincă, că președintele SUA, Donald Trump, s-ar putea confrunta cu ”o reală posibilitate de a face pușcărie”, după ce procurorii au indicat săptămâna trecută că a direcționat plăți ilegale în timpul campaniei sale prezindețiale, relatează The Hill.

”Există o posibilitate reală ca, în ziua în care Donald Trump părăsește postul, Departamentul de Justiție să îl pună sub acuzare. Ar putea să fie primul președinte după ceva timp care să se confrunte cu o posibilitate reală de a face pușcărie”, a spus el la Face The Nation la CBS.

Comentariile lui Schiff au venit după ce procurorii au spus vineri că, în timpul campaniei electorale din 2016, Trump i-a cerut fostului său avocat personal, Michael Cohen, să facă plăți ilegale către două femei care susțin că au avut aventuri cu Trump.

A fost prima dată când procurorii au făcut acele acuzații împotriva lui Trump.

Schiff, care cel mai probabil va fi viitorul președinte al Comisiei pentru Informații din Camera Reprezentanților, a adăugat că viitorul președinte va trebui să stabilească dacă îi oferă amnistie sau nu lui Trump.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?