VIDEO Trupa TAXI, piesă politică extrem de dură: Bă nenorociților!

VIDEO Trupa TAXI, piesă politică extrem de dură: Bă nenorociților!

Trupa TAXI a lansat melodia „Ca ei”, o piesă politică extrem de dură, „dedicată, cu profundă repulsie și nedisimulată ură, tuturor celor responsabili. Tuturor”. În videoclipul postat pe Youtube apare actorul Victor Rebengiuc. „Prezența dumneavoastră ne onorează, domnule Rebengiuc”, este mesajul trupei TAXI, relatează G4Media.ro.

Refrenul piesei este următorul: „Bă, nenorociților! Nu vă doresc să vă crape nici capul, nici inima în trei! Bă nenorociților! Vă doresc să trăiți, vă doresc să trăiți ca ei!”.

 

În timpul unui concert susținut în 24 februarie, Dan Teodorescu, solistul trupei TAXI, a invitat publicul să transmită un mesaj partidului condus de Liviu Dragnea. Solistul începe prin a spune că ”Nu e PSD”, repetă propoziția de câteva ori apoi atrage atenția publicului că e rârâit și mai are și alte probleme de pronunție deci ”Nu e PSD” se va înțelege sigur foarte diferit. Publicul amuzat îi intră în joc și timp de câteva secunde concertul se oprește pentru ca solistul trupei TAXI împreună cu toți cei prezenți la eveniment să transmită deja celebrul mesaj pentru PSD: ”M**e PSD”. Prima dată când a apărut în spațiul public o astfel de inițiativă a solistului de la TAXI a fost în 5 ianuarie, atunci când Teodorescu susținea un concert în Berăria H din capitală.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

3 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

4 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…

5 Mister elucidat / Cine este criminalul Elenei, escorta ucisă cu cruzime în Italia