VIDEO Tucker Carlson: „Dacă ar fi să mă mult în alt loc, aș prefera să trăiesc în România decât în Baltimore”

VIDEO Tucker Carlson: „Dacă ar fi să mă mult în alt loc, aș prefera să trăiesc în România decât în Baltimore”

Cunoscutul realizator Tucker Carlson, într-o discuție cu o cetățeană americană, a afirmat că ar prefera să se mute în România, decât să mai trăiască în SUA, asta în cazul în care lucrurile nu se îndreaptă spre bine după alegeri.

"Noi, poporul, am îndurat destul. Ar fi bine să aibă grijă pentru că ne-a ajuns până peste cap. Oamenii sunt gata să se ridice, la fel ca în 1776. Nu mai putem în ritmul ăsta. Oamenii nu mai pot supraviețui. Adică, mâncarea noastră este "otrăvită", apa ne este "otrăvită" de medicamente și am ajuns într-un punct în care ne gândim serios să părăsim țara. Luăm în calcul să ne mutăm în Europa de Est", a afirmat interlocutoarea lui Tucker Carlson.

"Eu personal cred că Europa de Est este unul dintre locurile luminate din lume, este frumoasă și cred că oamenii sunt grozavi. Eu aș aștepta până după alegeri, în caz că se mai îndreaptă lucrurile(...) nu e plăcut să-ți părăsești țara unde te-ai născut, unde sunt înmormântați bunicii tăi, e prea mult... Dar dacă ar fi să plec și să mă mult în alt loc, aș prefera să trăiesc în România decât în Baltimore. Nici măcar nu mai poți trăi în țara asta dacă nu faci o grămadă de bani...dacă ai copii mici și nu faci măcar 300.000$ pe an, te duci la vale... chiar așa, 300.000 de dolari?", a spus Carlson.


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți cu ce îi așteaptă Rusia pe piloții ucraineni de pe F-16...

2 Un fost procuror, prins beat mort la volan, lăudat în instanță de judecători de parcă urma să-l decoreze, nu să-l condamne

3 Primul candidat serios la „prostul anului”? Un român din Germania care a pipăit o polițistă sub acoperire...

4 Florin Niță, monument de modestie. Unde își petrece vacanța cel mai bun om al României la Euro 2024

5 VIDEO Încep să se vadă efectele „vizitei de pace” a lui V.Orban la Moscova... Atacuri demente ale Rusiei în Ucraina, inclusiv un spital de copii. Cel …