VIDEO Tudor Chirilă, alături de magistrați. Un exemplu de consecvență și demnitate!

VIDEO Tudor Chirilă, alături de magistrați. Un exemplu de consecvență și demnitate!

Tudor Chirilă, alături de magistrați. Un exemplu de consecvență și demnitate! Tudor Chirila a fost prezent, luni seara, printre sutele de oameni care i-au aplaudat pe magistratii de pe scarile Curtii de Apel. Chirila a purtat o pancarta pe care era scris „Lectiile istoriei ne invata ca nimic nu este ireversibil”.

Zeci de magistrati au protestat, luni seara, pe treptele Curtii de Apel Bucuresti, solicitand abrogarea oUG 7 si respectarea statului de drept.

 Magistratii au protestat in tacere, avand pancarte pe care era scris „Respectati statul de drept”, „We share the same values. RO belongs in EuROpe” („Avem aceleasi valori. Locul ROmaniei este in EuROpa”), „Independent magistrates – Independent justice” („Magistrati independenti – justitie independenta”).

De cealalta parte a strazii, mai multi protestatari de la #rezist si-au aratat sustinerea pentru magistrati, scandand „Cinste lor, magistratilor”, „Va iubim”, „Nu vrem sa fim condusi de hoti” si cerand desfiintarea sectiei speciale pentru investigarea magistratilor.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 România are 18 miliardari, cu 7 mai mulți decât anul trecut