VIDEO Tudose a făcut show în direct! I-a torpilat pe ăla de Sănătate și pe cel de la Transporturi.

Tudose a făcut show în direct! I-a torpilat pe ăla de Sănătate și pe cel de la Transporturi.

Faptul ca ati identificat cinci vinovati nu este nici macar un inceput/Premierul a criticat si birocratia din Ministerul Sanatatii: E de psihiatrie

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost criticat dur de premierul Mihai Tudose pentru situatia vaccinarii si pentru birocratia care afecteaza sistemul de Sanatate, cum s-a vazut in cazul semnalat de prezentatoarea TV Magda Vasiliu.

Faptul ca ati identificat cinci vinovati nu este nici macar un inceput, a acuzat Tudose, adaugand ca “nu trebuia sa moara oameni” ca sa se ia masuri.

Bodog a propus schimbarea din functie a a cinci directori executivi si a directorilor executivi adjuncti de sanatate publica din judetele Caras Severin, Hunedoara, Neamt, Prahova si Ilfov, in care rata de vaccinare este sub 50%.

Premierul a atras atentia si asupra birocratiei care afecteaza Ministerul Sanatatii, “cu 400.000 de hartii care trebuie plimbate”, in conditiile in care prezentatoarea TV Magda Vasiliu a scris pe pagina ei de Facebook ca, in conditiile in care italienii ii fac copilului ei bolnav de cancer analize din trei in trei zile, in Romania i se cer acte peste acte.

Tudose a continuat si mai dur, afirmand ca se intampla acum in MS ar putea sa faca obiectul altor structuri ale ministerului, precum psihiatria.

“Va rog frumos cat de curand in doua saptamani sa prezinte un proiect de lege pentru reducerea birocratiei”, a spus premierul.

Bodog a admis ca este adevarat ca exista probleme cu birocratie, moment in care Tudose i-a replicat scurt: “Stiu ca este adevarat.”

Bodog a continuat spunand ca a luat legatura cu Magda Vasiliu si ca “situatia este rezolvata”, ceea ce i-a adus inca o replica din partea lui Tudose: “Hai sa nu mai rezolvam cazuri punctuale, sa rezolvam sistemul”.

Tudose l-a luat la tinta in direct și pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: In fiecare saptamana mai expropriati doua cotete pe autostrada Bucuresti - Ploiesti, cand terminati odata?

Premierul Mihai Tudose l-a luat joi la tinta in deschiderea sedintei de guvern pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Tudose l-a intrebat pe un ton dur cat mai dureaza expropierile ultimei bucati din autostrada Bucuresti - Ploiesti, folosind apoi un ton zeflemitor: "In fiecare saptamana mai expropriati doua cotete".

Tudose i-a cerut ministrului sa vina cu toate exproprierile deodata, in timp ce Cuc se justifica spunand ca e vorba despre probleme din trecut.

Dialogul a avut loc in deschiderea sedintei de guvern, parte la care participa si ziaristii.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acesta este PSD, oameni buni! Mitralieră spune că el este un politician în campanie și nu trebuie să opr…

2 Birchall o calcă-n picioare pe Dăncilă! Dezvăluiri despre prefăcătoria acestei pațachine sinistre, despre cum …

3 ULTIMĂ ORĂ / CTP le zguduie capul celor două matracuci pesediste, Firea și Dăncilă.

4 Cum îl descrie Sebastian Lăzăroiu pe președintele Iohannis: Discret, taciturn, a adus, împreună cu strada, un …

5 ULTIMĂ ORĂ / Guvernul va cere schimbarea lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția!

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan