VIDEO Tupeu de BORFAȘ: „Nu cred că acest MCV se va ridica vreodată”. Și, bineînțeles, NOU ATAC la președinte

VIDEO Tupeu de BORFAȘ: „Nu cred că acest MCV se va ridica vreodată”. Și, bineînțeles, NOU ATAC la președinte

Dragnea, cu tupeu de borfaș, s-a dat victimă cu privire la ridicarea MCV. „Nu cred că se va ridica vreodată”, a spus Infractorul joi. Neuitând să mai dea un atac pervers la președinte.

 „În permanenţă sunt îngrijorări, mereu e ceva la noi, nu cred că acest MCV se va ridica vreodată, în perioada asta contemporană.

Şi peste 10 ani vor apărea îngrijorări despre OUG 13, e normal, dar despre legile justiţiei care e îngrijorarea? Erau ca nu cumva să îi luăm jucăriile domnului Iohannis şi cu Inspecţia Judiciară. IJ va fi o instituţie autonomă şi avem draftul de lege pentru asta, iar din punctul de vedere al partidului, numirile să rămână la preşedinte, care e un sistem bun şi cinstit”, a spus șeful Grupului Infracțional Organizat(GIO), aflat la Băile Herculane pentru şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…