VIDEO Tupeu insultător! Puneți copiilor voștri declarația lui Ciolacu despre angajarea nepoatei sale!

VIDEO Tupeu insultător! Puneți copiilor voștri declarația lui Ciolacu despre angajarea nepoatei sale!

Tupeu insultător! Puneți copiilor voștri declarația lui Ciolacu despre angajarea nepoatei sale!

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, în direct la Digi24, că nepoata sa Andreea este o artistă, iar Institutul Cultural Român, unde a fost angajată, este tocmai potrivit stilului şi felului ei de a fi. Andreea Ciolacu a fost angajată în aprilie 2020, după ce anterior lucrase la ALCOM SRL, firma deținută chiar de Marcel Ciolacu în Buzău.

„Andrea se numeşte nepoata mea şi nu m-a dus capul să o pun nici şefă la aeroport, nici manager de spital. Andreea, nepoata mea, în afară că e nepoata mea şi consider că e un copil deosebit, a terminat Regia - artă fotografică cu nota 10. Cred că o zonă cum este ICR este tocmai potrivită stilului ei şi felului ei de a fi. Este o artistă”, a spus Ciolacu la Digi 24, întrebat dacă este adevărat că nepoata sa a fost angajată la Institutul Cultural Român „cu pile”.

ICR este condusă de Mirel Taloș, un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu. Ciolacu a spus, însă, că nu îl cunoaşte pe preşedintele interimar al ICR.

„Am făcut alianţă cu domnul Tăriceanu să îmi angajez nepoata, care a terminat Regia - artă fotografică şi care are nenumărate premii câştigate în străinătate, nu în România? Nu îl cunosc pe domnul Taloş Mirel şi mă bucur că Andreea şi-a găsit locul în acel mediu. Aş vrea să faceţi diferenţa între un copil bun şi profesionist şi alte denumiri”, a mai spus președintele PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani