VIDEO "U" Cluj-Gaz Metan 1-0. Lemnaru le aduce "şepcilor roşii" trei puncte vitale în lupta pentru evitarea retrogradării

VIDEO "U" Cluj-Gaz Metan 1-0. Lemnaru le aduce "şepcilor roşii" trei puncte vitale în lupta pentru evitarea retrogradării

U Cluj traversează o perioadă fastă în Liga 1, sub conducerea antrenorului Mihai Teja. După succesul puţin scontat de pe terenul lui CFR Cluj, "şepcile roşii" au mai făcut o victimă, de această dată Gaz Metan Mediaş. Lemnaru a înscris unicul gol al partidei disputată la Târgu-Mureş. Acelaşi Lemnaru a devenit antierou în minutul 82, după ce a ratat o lovitură de pedeapsă. Atacantul clujenilor a vrut să dea o scăriţă, dar a executat slab şi i-a permis lui Pleşca să respingă mingea.

Succesul gazdelor a fost favorizat şi de eliminarea, în minutul 30, a lui Robertson de la Mediaş, care a primit copilăreşte două cartonaşe galbene, după ce a şutat de două ori în minge, după fluierul arbitrului.

S-a terminat 1-0 pentru "U" Cluj, echipă care face un pas mare spre salvarea de la retrogradare. În acest moment, trupa lui Mihai Teja a urcat pe locul 14, cu 27 de puncte, cu două mai mult decât prima formaţie aflată sub linia retrogradării, Săgeata Năvodari.

VIDEO "U" Cluj - Gaz Metan Mediaş

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?