VIDEO Ucrainenii au „eliberat de viață” aproximativ 100 de soldați ruși într-un atac la Lisiceansk

VIDEO Ucrainenii au „eliberat de viață” aproximativ 100 de soldați ruși într-un atac la Lisiceansk

Şeful Administraţiei Militare Regionale din Lugansk, Serghei Gaidai, a raportat o explozie în Lisiceansk, unde, potrivit acestuia, au fost uciși până la o sută de soldați ruși, relatează Ukrainska Pravda .

Război în Ucraina: lupte intense în Lisiciansk, oraș de pe linia frontuluiFoto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Serghei Gaidai a spus pentru Radio Europa Liberă că crede că „vom fi mulțumiți de informațiile” despre moartea a aproximativ 100 de soldați.

Ucraina este angajată într-o contraofensivă menită să creeze „haos în cadrul forțelor ruse”, lovind liniile de aprovizionare ale invadatorilor de pe teritoriile ocupate, potrivit consilierului prezidențial Mykhailo Podolyak.

Podolyak a declarat pentru Guardian că ar putea avea loc mai multe atacuri în „următoarele două sau trei luni”, similare cu loviturile misterioase de marți asupra unui nod feroviar și asupra unei baze aeriene din Crimeea, precum și cu loviturile de săptămâna trecută asupra avioanelor de război rusești pe aerodromul Saky din peninsulă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean