VIDEO Uite, asta a făcut licitație.../E model OnlyFans...

VIDEO Uite, asta a făcut licitație.../E model OnlyFans...

O tânără de 27 de ani din San Diego, care se plângea că e prea frumoasă pentru a avea un iubit, a demarat o licitație online pentru a găsi un partener de Sfântul Valentin. Elizabeth Marie Chevalier este curtată intens, însă spune că nimeni nu vrea o relație serioasă cu ea.

Elizabeth Marie Chevalier, care este model OnlyFans și a bifat apariții în revistele Playboy și Maxim, își caută partener de Ziua Îndrăgostiților. Tânăra a organizat o licitație online pe platforma de conținut pentru adulți, unde bărbații pot licita pentru o întâlnire cu ea.

Fotografiile incendiare pe care le postează online i-au convins pe mulți să-i ofere sume cuprinse între 10.000 și 60.000 de dolari pentru a petrece Sfântul Valentin cu ea. Femeia a anunțat startul licitației într-o postare video pe Instagram, iar până acum a primit câteva mii de propuneri.

Vreau să fie ceva cu adevărat special, așa că faceți-mi cea mai bună ofertă, iar eu voi fi cea mai bună parteneră”, i-a asigurat Elizabeth pe admiratorii ei.

Până acum, cea mai bună ofertă este de 60.000 de dolari, însă licitația continuă, scrie Daily Mail .

Recent, tânăra se plângea că nu reușește să aibă o relație stabilă pentru că e prea frumoasă și fiindcă bărbații se simt intimidați de ea.

Fotografii: @marieechev


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro