VIDEO Uite ce le-a făcut băiatul ăsta ălora de la rahat tv, în DIRECT!

VIDEO Uite ce le-a făcut băiatul ăsta ălora de la rahat tv, în DIRECT!

Uite ce le-a făcut băiatul ăsta ălora de la rahat tv în direct.

Băiatul de mai sus are demnitate.

În schimb, un sclav, Radu Herjeu, numit in CNA acum doi ani cu sustinerea grupurilor parlamentare ale PSD, a ironizat pe Facebook interventia lui Iohannis din timpul protestului, dar si aparitia lui Nicusor Dan ("Ce rau imi pare acum ca n-am dat tara in mainile grijulii ale acestui "parinte" perfect!", scrie membrul CNA pe marginea unei fotografii cu reprezentantul USR). Tot pe Facebook, Herjeu lasa de inteles ca Antena 3 si Romania TV si-ar fi indeplinit rolul de a informa opinia publica: "Cei mai multi romani au aflat despre doleantele protestatarilor, uitandu-se la cele doua televiziuni pe care acestia le vor inchise. Doar constat ironia", scrie el.

Duminica seara, in timpul protestelor, inainte de a recomanda audientei sale doua filme, acelasi Radu Herjeu sugera ca protestele ar fi fost impotriva majoritatii parlamentare si a guvernului, nu impotriva masurilor privind amnistia si gratierea: "Mi se pare usor halucinant ce se-ntampla acum. Presedintele tarii participa la un miting fara autorizatie (!), antiguvernamental si antimajoritate parlamentara (!!). Imaginea cu limuzina prezidentiala pusa pe avarii, care conducea multimea pedestra, face cat un milion de cuvinte!"



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…