VIDEO Uite cum se-aduc la București mitingiștii de la Cotroceni! Facebook-ul e vigilent!

VIDEO Uite cum se-aduc la București mitingiștii de la Cotroceni! Facebook-ul e vigilent!

Doi utilizatori Facebook sustin ca au filmat si au pozat o cursa speciala de Teleorman, un autobuz cu numerele de Arges si un microbuz cu numere de Bucuresti care ar fi adus si ridicat manifestantii pro PSD de la Cotroceni.

Nota: Comisarul.ro nu a putut verifica la aceasta ora veridicitatea informatiilor

"I-am prins. Autobuz de Arges, aproape de Cotroceni. Share. Asa se fac manifestatiile #PSD A venit dinspre poli , a intors, a tras pe dreapta si baietii cu stegulete s-au urcat. Deci sa fie clar ca oamenii pentru 50 de lei chiar ies la proteste. Dar la Cotroceni , nu la Victoriei :)", scrie Remus pe contul sau.

sursa: Facebook Remus Manea

"Ce bah, nu avem voie sa protestam?"

"In momentul in care au fost realizate pozele, soferul a inceput sa faca semne disperate ca nu este voie. Ulterior, au coborat doi pasageri si au tipat: "Ce bah, nu avem voie sa protestam?", scrie Florian M. pe contul saude Facebook.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…