VIDEO ULTIMA ORĂ Eugen Teodorovici și-anunțat oficial candidatura la șefia PSD!

VIDEO ULTIMA ORĂ Eugen Teodorovici și-anunțat oficial candidatura la șefia PSD!

Eugen Teodorovici a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că va candida pentru șefia PSD în cadrul viitorului Congres.

Teodorovici a transmis că l-a rugat pe Marcel Ciolacu să participe alături de el la conferința de presă, însă președintele interimar a refuzat, transmițându-i ”Mult succes!”.

Senatorul PSD a mai subliniat că este în relații foarte bune cu Victor Ponta și că nu va face parte din viitoarea echipă a lui Marcel Ciolacu, dacă acesta va câștiga.

Conferința de presă a fost organizată în curtea partidului și nu în interiorul acestuia, iar Teodorovici a vorbit de la un pupitru care nu avea sigla PSD.

”Dacă voi câștiga competiția la Congres, vreau să mișcăm PSD în sus. Dacă își recapătă liderii pe care îi merită, PSD poate câștiga atât alegerile locale, cât și parlamentare. Viitorul președinte nu se poate mulțumi doar cu câștigarea alegerile (…) Prin lunga mea experiență din administrație vreau să canalizez toată munca mea pe economie. Dacă eram convins că actualul președinte poate face toate aceste lucruri, nu candidam. Lângă mine vor fi tineri”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa