VIDEO Un arbitru zelos i-a acordat cartonaş galben unui fotbalist de la AS Roma care a sărbătorit golul cu bunica sa de 82 de ani

VIDEO Un arbitru zelos i-a acordat cartonaş galben unui fotbalist de la AS Roma care a sărbătorit golul cu bunica sa de 82 de ani

De 13 minute a avut nevoie Roma pentru a tranşa meciul cu Cagliari. Golurile lui Mattia Destro (minutul 10) şi Alessandro Florenzi au decis soarta partidei de pe Olimpico. 

Imediat după ce a dat gol, Alessandro Florenzi a fugit "ca un apucat" spre tribuna în care bunica sa de 82 de ani urmărea meciul, sărind gardul despărţitor de tribune. Florenzi şi-a îmbrăţişat bunica, dar a fost avertizat cu cartonaş galben de arbitrul Peruzzo.

Fotbalistul nu a comentat decizia arbitrului: "Bunica mea are 82 de ani şi nu poate să vină în fiecare zi la meci. Trebuia să fac acest gest". 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?