VIDEO Un curier din Turcia care a scuipat pe o pizza, condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare

VIDEO Un curier din Turcia care a scuipat pe o pizza, condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare

Un tribunal turc a condamnat marţi un fost curier la doi ani şi jumătate de închisoare pentru că a scuipat pe o pizza înainte de a o livra clientului, relatează AFP, preluată de Agerpres.

Potrivit agenţiei de presă turcă Anadolu, un tribunal din Eskişehir (centrul Turciei) l-a găsit vinovat pe bărbat pentru „punerea în pericol a vieţii unei persoane prin alterarea alimentelor” şi „degradarea unui bun”.

La ultima audiere în cadrul procesului, fostul curier a negat acuzaţiile.

Fapta a avut loc la data de 24 decembrie 2017 în localitatea Eskişehir.

Fostul curier, concediat ulterior, a deschis cutia cu pizza şi a scuipat pe aceasta înainte de a suna la uşa clientului.

Gestul său a fost descoperit câteva zile mai târziu, după ce un apropiat al proprietarului imobilului a vizionat imaginile filmate de camera de supraveghere. Acesta a alertat locatarul, care a depus o plângere.

În cadrul procesului, procurorul a solicitat între doi ani şi jumătate şi 18 ani de închisoare, o pedeapsă considerată foarte mare în condiţiile în care în Turcia infracţiunea de ”apartenenţă la o organizaţie teroristă armată” este pedepsită cu 15 ani de închisoare.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina