VIDEO Un deputat PSD cere ca protestatarii din Piaţa Victoriei să fie alungaţi cu tunurile de apă: „Pentru ce mai stau acolo ca proştii?“

VIDEO Un deputat PSD cere ca protestatarii din Piaţa Victoriei să fie alungaţi cu tunurile de apă: „Pentru ce mai stau acolo ca proştii?“

 Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, spune că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: „De ce stau mai stau ca proştii, acolo? N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii?”. Mai mult, într-un interviu realizat de Adevărul  el ameninţă că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou. Urmăriți-l pe acest imbecil, este halucinant!

Priviţi! Acesta nu este un interviu filmat cu camera ascunsă. E asumat. Să-i dăm cuvântul.

Din gloata de parlamentari care susţin procesul de modificare a Codului Penal, unul se ridică mai presus decât toţi, cu vocea veşnic vehementă şi cu privirea încruntată. Este Cătălin Rădulescu, deputat PSD, un om cu o condamnare definitivă în CV şi cu multe de scandaluri bifate în viaţa publică:

- jignit ziarişti locali

- înjurat cetăţeni pe facebook (replica sa preferată în discuţiile cu soroşiştii este: „suge-o!”)

- ameninţat poliţişti care l-au amendat pentru viteză

- şi altele.

De unde a apărut acest Rădulescu? El vine de departe. La Revoluţie era student la Medicină, în Timişoara. A luat o armă şi a tras înspre terorişti. „Cum să nu trag? Trăgeam şi eu, aşa, la întâmplare...”.

Drept răsplată pentru aceste dovezi de inconştienţă s-a ales cu o indemnizaţie de revoluţionar pentru câte zile o avea şi cu un loc de deputat în primul Parlament de după Revoluţie. În 1990 era cel mai tânăr deputat român (27 de ani).

Când FSN-ul s-a rupt (Iliescu / Roman), Rădulescu a mers în tabăra pierzătoare. N-a mai prins şi al doilea mandat, aşa că, din 1992, a lăsat politica şi a intrat în afaceri. Afaceri a făcut vreme de 20 de ani: a avut fabrică de detergenţi, fabrică de cafea, hoteluri la Mamaia, firmă de construcţii în Piteşti şi multe altele.

În 2012 Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteştiului, l-a aruncat din nou în arenă şi l-a făcut deputat PSD de Argeş. Ajuns în Casa Poporului, Rădulescu n-a înţeles de vorbă bună că deputăţia nu face casă bună cu afacerile, aşa că s-a ales cu o condamnare cu suspendare pentru acte de comerţ incompatibile cu funcţia de deputat: un an şi şase luni. Oricum, n-a contat prea mult această condamnare; argeşenii l-au votat şi anul trecut şi iată-l din nou deputat.

În ultimele luni, Cătălin Rădulescu s-a făcut remarcat de două ori: o dată când a părăsit plenul reunit al Parlamentului la discursul lui Klaus Iohannis şi a spus că preşedintele ar face bine să se ducă în ţara lui, Germania. Şi a doua oară când a organizat la Piteşti un mare miting PSD, în care a tunat şi a fulgerat la adresa DNA.

Am vrut să vedem cine l-a supărat pe Cătălin Rădulescu atât de tare, aşa că i-am luat un interviu. Proastă idee, căci l-am supărat şi mai tare. Asta ne mai lipsea: parlamentari care să ameninţe poporul cu mitraliera.

Dincolo de partea amuzată a acestui interviu, el arată ceea ce ordonanţele şi amendamentele încearcă să ascundă în desişul legislativ: dispreţul parlamentarului român faţă de pârghiile care-l constrâng în timpul mandatului. Salariul de deputat i se pare o mizerie, el are nevoie să facă afaceri pentru a avea bani cu care să umple rezervorul la Range Rover, să nu-l prindă niciodată radarul, să-şi angajeze copiii şi rudele pe lângă el, să-şi rezolve chestiunile care-l ating pe el, să se aranjeze.

PS: Cătălin Rădulescu nu glumeşte cu mitraliera aia. El este un experimentat mânuitor de arme şi membru fondator în două asociatii de vânători.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina