VIDEO Un medic legist german susține că proteina Spike înlocuiește sperma la bărbații vaccinați

VIDEO Un medic legist german susține că proteina Spike înlocuiește sperma la bărbații vaccinați

Spermatozoizii la bărbații care au primit vaccinul cu ARNm sunt înlocuiți de proteine spike, potrivit unui medic legist german de top.

În timpul unei prelegeri recente, patologul Prof. Dr. Arne Burkhardt a detaliat cum, după ce a examinat mostre de țesut de la bărbați tineri și bătrâni care au murit în urma vaccinării COVID, a descoperit că proteinele spike au luat locul organelor producătoare de spermă și a spermei în sine.

"Aici vedeți cazul în care arătăm testiculele", a spus Burkhardt, arătând spre un diapozitiv, "și puteți vedea că la acest bărbat de 28 de ani care a avut un fiu sănătos și care a murit la 140 de zile după injectare, proteina spike este în puternic exprimată în organul spermatogen din testicule și puteți vedea că aici aproape că nu există spermatozoizi, dar este puternic exprimată proteina spike în țesutul spermatoconic".

Dr. Burkhardt a descris în continuare aceeași problemă cu pacientul mai în vârstă, spunând: "Deci, de asemenea, la persoana în vârstă, acesta este un bătrân, și puteți vedea aici, de asemenea, o expresie puternică în spermatogonii, nu există nici măcar un singur spermatozoid aici, și o expresie puternică a proteinei spike."

Medicul legist a continuat să avertizeze femeile împotriva producerii de urmași cu bărbați vaccinați, spunând: "Dacă aș fi o femeie de vârstă fertilă, nu aș planifica o maternitate de la o persoană, de la un bărbat care a fost vaccinat". Cercetarea coincide cu alte date care arată că ovarele feminine sunt, de asemenea, distruse de proteina spike prezentă în vaccinurile cu ARNm, sugerând că injecțiile provoacă o revizuire completă a sistemului de reproducere umană.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat