VIDEO Un nou film de excepție despre trepanații PSD realizat de Recorder.ro. Au surprins și momentul în care Proasta caută disperată lanterna pe telefon și n-o găsește!

VIDEO Un nou film de excepție despre trepanații PSD realizat de Recorder.ro. Au surprins și momentul în care Proasta caută disperată lanterna pe telefon și n-o găsește!

Un nou film de excepție despre trepanații PSD realizat de  Recorder.roAu surprins și momentul în care Proasta caută disperată lanterna pe telefon și n-o găsește!

Nu putem ști ce a vrut, de fapt, Liviu Dragnea organizând marele miting din Piața Victoriei, dar putem fi siguri ce a ieșit: un studiu sociologic cu un eșantion de peste 200.000 de oameni în urma căruia am putut constata cum arătăm ca țară la aproape 30 de ani de la căderea comunismului.

E, în primul rând, imaginea României pe care ne-am obișnuit să o izolăm dincolo de granițele marilor orașe: cu oameni confuzi și needucați, incapabili să pună la îndoială onestitatea politicienilor care îi urcă, de zeci de ani, în autocare, apoi le spun ce să strige, pe cine să disprețuiască și în cine să creadă, scriu cei de la  Recorder.ro .

Mai jos este cronica unei zile la finalul căreia nicio replică nu mai pare exagerată. Momentul cu Proasta butonând disperată este la minutul 16.58:

La final, în timp ce se îndrepta spre Palatul Victoria, pe care îl are într-un fel de locație de gestiune, Liviu Dragnea s-a confruntat pentru prima dată în ultimii ani cu cealaltă Românie, cea care nu-i iartă nimic, cea pe care n-o poate urca în autocare. În timp ce tropăia printre gunoaiele lăsate în urmă de pionii săi albi, Dragnea a primit în plex aceste cuvinte care l-au făcut să se oprească din drum și să rămână fără replică: „Ați ajuns să spălați oamenii pe creier!“.















Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren