VIDEO Un OZN a apărut pe noua siglă a Comunității de Informații a SUA, ca „amenințare aeriană”

VIDEO Un OZN a apărut pe noua siglă a Comunității de Informații a SUA, ca „amenințare aeriană”

Un nou logo oficial pentru un birou al Comunității de Informații a SUA, axat pe amenințările aeriene și problemele de securitate aferente, în special pe cerul Statelor Unite, stârnește reacții pentru că include o farfurie zburătoare, scrie Newsweek .

Noul logo apare într-un moment de interes în cadrul Guvernului american, precum și în rândul publicului larg, pentru obiectele zburătoare neidentificate, sau OZN-uri, care în prezent sunt denumite în mod oficial Fenomene Aeriene Neidentificate sau UAP (Unidentified Aerial Phenomena).

De-a lungul ultimului an, armata americană a avut o dispută tot mai intensă cu membrii Congresului cu privire la modul cel mai bun de a răspunde la amenințările potențial foarte reale pe care le reprezintă UAP.

Logo-ul în cauză este sigla oficială a managerului național de informații în aviație NIM-A, care se află, împreună cu personalul său, în cadrul Biroului Directorului Național de Informații (ODNI).

Daniel L. Simpson, general al Forțelor Aeriene ale SUA, este actualul director NIM-A și este, de asemenea, directorul executiv al Biroului național de integrare a informațiilor aeriene (NAI2O) și adjunctul șefului Statului Major al Forțelor Aeriene pentru Informații, Supraveghere și Recunoaștere (ISR).

Logo-ul complet simbolizează amenințările aeriene ce trebuie anaiizate din punct de vedere militar și are alte patru siluete de vehicule aeriene, fiecare într-o culoare diferită - o dronă gri închis, un vehicul albastru în formă de pană, un avion de luptă avansat rusesc Su-57 de culoare roșie, un avion de mărimea unuia de linie de culoare gri deschis.

Fiecare dintre ele are în spate o linie de urmărire în aceeași culoare, cu excepția celei albastre, care este cu siguranță menită să reflecte amenințarea hipersonică emergentă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”