VIDEO Un prost, atacat de urs când încearcă să îl fotografieze din mașină, cu geamul lăsat

VIDEO Un prost, atacat de urs când încearcă să îl fotografieze din mașină, cu geamul lăsat

Un clip video în care poate fi observat cum o persoană scoate capul pe geamul mașinii și încearcă să fotografieze doi urși aflați la marginea drumului a fost postat pe Facebook.

Unul dintre urși sare pe autoturism, iar persoana care încerca să facă poze apucă să se retragă în mașină în ultima clipă. Ursul rămâne sprijinit de autoturism câteva clipe.

Potrivit filmării, incidentul a avut loc pe Transfăgărășan, iar mașina în care se aflau turiștii care și-au au riscat viața pentru o fotografie avea numere de București.

În ultima vreme, în mediul online au apărut o mulțime de clipuri video și fotografii cu urși surprinși pe Transfăgărășan. Fie singuri, fie însoțiți de pui, urșii nu par de cele mai multe ori deloc impresionați de prezența oamenilor.

Cu toate acestea, jandarmii avertizează că animalele sălbatice pot oricând ataca, de aceea le cer celor care trec prin zonă să nu oprească și să nu se apropie de urși, chiar dacă aceștia nu par agresivi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 HARTĂ Ploi și vijelii în jumătate de țară, urmează două zile cu cod galben

3 „M-a violat în iulie 2015. Aveam 20 de ani. Viața mea nu a mai fost niciodată la fel” / Fosta jurnalistă Adina Florea îl acuză pe ziaristul Răzvan Băltă…

4 VIDEO Umbrărescu a scos „bestiile" din parcare pe șantierele Autostrăzii Moldovei

5 Hm, americanii...