VIDEO Un susținător PSD a bătut un protestatar! Jandarmii l-au băgat în dubă pe protestatar! Pesediști din Oltenia aduși la „mitingul” de la Brașov!

VIDEO Un susținător PSD a bătut un protestatar! Jandarmii l-au băgat în dubă pe protestatar! Pesediști din Oltenia aduși la „mitingul” de la Brașov!

Un susținător PSD a bătut un protestatar! Jandarmii l-au băgat în dubă pe protestatar! Pesediști din Oltenia aduși la „mitingul” de la Brașov!

Totul a pornit după ce un bărbat a început să strige lozinci anti-PSD la adresa celor care au venit să asculte discursurile liderilor social-democrați. Un alt bărbat, susținător PSD, a intrat în conflict cu protestatarul și de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas, relatează  Digi24.ro .

Au intervenit imediat jandarmii, care l-au dus la dubă pe protestatar. La rândul lor, alte persoane care nu erau de acord cu manifestația PSD au venit să îi certe pe jandarmi pentru că l-au reținut pe bărbat.

 Aplaudacii adusi de PSD din afara Brasovului s-au manifestat agresiv fata de protestatarii brasoveni.

Unul dintre pesedistii adusi la Brasov este senatorul de Dolj Radu Preda, un apropiat al Olgutei Vasilescu. Acesta a postat pe Facebook mai multe fotografii din timpul mitingului.

Alti pesedisti adusi din afara Brasovului s-au manifestat agresiv fata de protestatarii brasoveni, veniund foarte aproape de acestia si filmandu-i. Protestatarii si-au dat seama ca acestia nu erau brasoveni. „De unde ai venit, eu sunt din Brasov, tu de unde esti?”, a fost intrebat un pesedist.

Vezi video de la minutul 00.40:

Mitingul a inceput la ora 11.00 si s-a terminat la 11.15, dupa ce au inceput sa se auda puternic scandari anti-PSD.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...