VIDEO Un susținător PSD a bătut un protestatar! Jandarmii l-au băgat în dubă pe protestatar! Pesediști din Oltenia aduși la „mitingul” de la Brașov!

VIDEO Un susținător PSD a bătut un protestatar! Jandarmii l-au băgat în dubă pe protestatar! Pesediști din Oltenia aduși la „mitingul” de la Brașov!

Un susținător PSD a bătut un protestatar! Jandarmii l-au băgat în dubă pe protestatar! Pesediști din Oltenia aduși la „mitingul” de la Brașov!

Totul a pornit după ce un bărbat a început să strige lozinci anti-PSD la adresa celor care au venit să asculte discursurile liderilor social-democrați. Un alt bărbat, susținător PSD, a intrat în conflict cu protestatarul și de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas, relatează  Digi24.ro .

Au intervenit imediat jandarmii, care l-au dus la dubă pe protestatar. La rândul lor, alte persoane care nu erau de acord cu manifestația PSD au venit să îi certe pe jandarmi pentru că l-au reținut pe bărbat.

 Aplaudacii adusi de PSD din afara Brasovului s-au manifestat agresiv fata de protestatarii brasoveni.

Unul dintre pesedistii adusi la Brasov este senatorul de Dolj Radu Preda, un apropiat al Olgutei Vasilescu. Acesta a postat pe Facebook mai multe fotografii din timpul mitingului.

Alti pesedisti adusi din afara Brasovului s-au manifestat agresiv fata de protestatarii brasoveni, veniund foarte aproape de acestia si filmandu-i. Protestatarii si-au dat seama ca acestia nu erau brasoveni. „De unde ai venit, eu sunt din Brasov, tu de unde esti?”, a fost intrebat un pesedist.

Vezi video de la minutul 00.40:

Mitingul a inceput la ora 11.00 si s-a terminat la 11.15, dupa ce au inceput sa se auda puternic scandari anti-PSD.
Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cine era femeia găsită moartă într-un geamantan, în Oradea

2 Nea ăsta e comisarul de poliție Cosmin Popovici, cu apartament în Spania și nenumărate proprietăți în țară / Nu poate justifica 1,3 milioane lei

3 Andrei Caramitru / Ghinea, Barna, Drulă și Moșteanu. Cam ăștia. Plus Cioloș. Trebuie să plece…

4 Posibil război civil în Ucraina și un nou pas al Rusiei spre Gurile Dunării, două dintre consecințele înghețării ostilităților în țara vecină

5 Foarte interesante amănunte...