VIDEO Un vlogger român cu peste 200.000 de abonați a dezvăluit cât a câștigat în 2021 din Youtube

VIDEO Un vlogger român cu peste 200.000 de abonați a dezvăluit cât a câștigat în 2021 din Youtube

Vloggerul auto Andrei Vereștiuc, care a explicat la începutul anului 2021, când avea 100.000 de abonați, cât se poate câștiga din Youtube, a dezvăluit cât a câștigat din vlogurile pe care le-a făcut în anul 2021, când și-a dublat numărul de urmăritori.

Andrei Vereștiuc a mărturisit pe canalul său de Youtube că are emoții când vorbește despre câți bani câștigă din Youtube pentru că, pe de o parte, consideră că, din respect pentru cei care îl urmăresc, trebuie să dea dovadă de transparență, dar pe de altă parte nu vrea să pară că se laudă cu cât câștigă.

„Vlogul ăsta sub nicio formă nu e o laudă cu banii, ci doar o declarație față de oamenii care m-au ajutat să ajung aici”, a arătat Vereștiuc.

Vlogerul a mărturisit că datorită câștigurilor din Youtube viața lui s-a schimbat, dar încă stă în chirie și duce o viață normală, încercând să nu uite de unde a plecat.

După ce a făcut aceste mențiuni, Andrei Vereștiuc a arătat că în 2021 a avut un câștig total de 23.800 de euro, adică aproape 2.000 de euro lunar. „Sunt bani mulți. Recunosc. Poate că unii se uită și spun că nu sunt bani mulți, că am cunoscut mulți oameni bogați. Dar dacă o pui în perspectiva de unde am plecat și cum vedeam eu acum doi-trei ani 1.000 de euro, care mi se păreau pfoai de capul meu, sunt bani mulți”, a arătat vlogerul.

Andrei Vereștiuc a mai explicat că din cei 2.000 de euro câștigați lunar a trebuit să o plătească și pe Ștefi, prietena lui care îl filmează. De asemenea, Andrei a mai arătat că unii din bani au mers în taxe către stat și aparatură. De asemenea, vloggerul și-a cumpărat o mașină cu ajutorul căreia poate să asigure o calitate mai bună a filmărilor.

 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!