VIDEO UPDATE Congresman Aderholt: Președintele Trump, vicepreședintele Pence, foarte deschiși unei relații puternice cu România

VIDEO UPDATE Congresman Aderholt: Președintele Trump, vicepreședintele Pence, foarte deschiși unei relații puternice cu România

Congresmanul republican Robert Aderholt, membru în Comisia pentru Securitate și Cooperare (Comisia Helsinki) din Congresul SUA, a declarat pentru AGERPRES că atât președintele ales, Donald Trump, cât și vicepreședintele Mike Pence înțeleg politica internațională și că vor fi deschiși unei relații bilaterale puternice cu România.

"Cu noua administrație Trump, sunt foarte entuziast pentru că relațiile noastre bilaterale, între România și SUA, nu numai că vor continua să fie puternice, dar se vor și consolida. Cred că președintele Trump și vicepreședintele Pence vor fi foarte deschiși unei consolidări a relațiilor bilaterale", a punctat el.

"Am lucrat mulți ani cu vicepreședintele Pence când era membru al Camerei Reprezentanților și știu că înțelege politica internațională și importanța ei", a mai adăugat Aderholdt.

Aderholt este reprezentantul statului Alabama în Camera Reprezentanților, și a fost ales prima dată în 1997. Congresmanul a fost numit în august 2016 șeful comitetului consultativ pentru agricultură al candidatului republican la președinția SUA, Donald Trump.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

4 Așa o fi?

5 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…