VIDEO UPDATE Congresmanul Chaffetz: Președintele Trump va realiza repede care ne sunt prietenii; România e printre ei

VIDEO UPDATE Congresmanul Chaffetz: Președintele Trump va realiza repede care ne sunt prietenii; România e printre ei

Șeful Comisiei de Supraveghere și Reformă Guvernamentală din Camera Reprezentanților, Jason Chaffetz, a declarat pentru AGERPRES că Donald Trump, în calitate de președinte al Statelor Unite, va realiza repede care sunt țările prietene, iar România e cu siguranță una dintre ele.

"Am avut șansa să vizitez România și să aduc cu mine alți 10 congresmeni. Am rămas impresionat. L-am vizitat pe președinte. Relația dintre România și SUA este importantă, este strategică și este puternică", a spus Chaffetz.

"Cred că Donald Trump, în calitate de președinte al SUA, va realiza foarte repede care ne sunt prietenii în lume și, de asemenea, că România este, cu siguranța, unul dintre ei. Pe partea militară, pe partea economică, sunt multe legături care aduc România și SUA împreună", a adăugat congresmanul.

Chaffetz este reprezentant al statului Utah în Camera Reprezentanților și a fost ales pentru prima dată în 2008. Este membru al Partidului Republican.

AGERPRES/(A — editor: Ana Maria Luca, imagine: Sergiu Olteanu, redactor video: Marilena Gheorghiță, grafician: Andrei Șerban, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

4 Așa o fi?

5 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…