VIDEO UPDATE Daniel Constantin despre datoria la Voiculescu: Discut cu ANAF de peste un an, este o procedură pe care o așteptam

VIDEO UPDATE Daniel Constantin despre datoria la Voiculescu: Discut cu ANAF de peste un an, este o procedură pe care o așteptam

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat vineri că are discuții cu reprezentanții ANAF de mai bine de un an referitor la instituirea unei popriri pe datoria pe care o are față de Dan Voiculescu, care este condamnat la zece ani de închisoare în dosarul ICA.

"Discut cu cei de la ANAF de mai bine de un an de zile, este o procedură pe care o așteptam, speram să o instituie ceva mai demult. Este încă un pas pe care îl fac în recuperarea unui prejudiciu stabilit de către instanță. După ce se va stabili și se va termina această etapă procedurală, adică acel proces, atunci lucrurile vor intra în normal", a precizat Daniel Constantin la finalul ședinței Coaliției de guvernare.

Acesta a precizat că în acest moment nu există nicio poprire pe conturile sale.

Referitor la articolele publicate în mass-media, ANAF a confirmat joi, într-un comunicat, acțiunea în instanță formulată împotriva lui Daniel Constantin, ca persoană fizică, și, totodată, a respins informațiile apărute în presă legat de poprirea conturilor acestuia.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

2 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

3 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

4 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

5 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor