VIDEO UPDATE Daniel Constantin despre datoria la Voiculescu: Discut cu ANAF de peste un an, este o procedură pe care o așteptam

VIDEO UPDATE Daniel Constantin despre datoria la Voiculescu: Discut cu ANAF de peste un an, este o procedură pe care o așteptam

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat vineri că are discuții cu reprezentanții ANAF de mai bine de un an referitor la instituirea unei popriri pe datoria pe care o are față de Dan Voiculescu, care este condamnat la zece ani de închisoare în dosarul ICA.

"Discut cu cei de la ANAF de mai bine de un an de zile, este o procedură pe care o așteptam, speram să o instituie ceva mai demult. Este încă un pas pe care îl fac în recuperarea unui prejudiciu stabilit de către instanță. După ce se va stabili și se va termina această etapă procedurală, adică acel proces, atunci lucrurile vor intra în normal", a precizat Daniel Constantin la finalul ședinței Coaliției de guvernare.

Acesta a precizat că în acest moment nu există nicio poprire pe conturile sale.

Referitor la articolele publicate în mass-media, ANAF a confirmat joi, într-un comunicat, acțiunea în instanță formulată împotriva lui Daniel Constantin, ca persoană fizică, și, totodată, a respins informațiile apărute în presă legat de poprirea conturilor acestuia.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

4 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!