VIDEO Vă dau lacrimile la pensat?

VIDEO Vă dau lacrimile la pensat?

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, împarte cosmeticiana cu soția și declară că nu-i dau lacrimile când se pensează. El a făcut aceste mărturisiri în emisiunea lui Denise Rifai, 40 de întrebări, scrie defapt.ro .

În cadrul interviului, Oprea, care a fost ministru al Apărării în guvernul Boc și ministru de Interne în guvernările Ponta, a explicat și culoarea părului său, negând suspiciunile că s-ar vopsi.

„În primul rând că folosesc un șampon, nu mă vopsesc, folosesc un șampon, care… Știți ce înseamnă albirea părului? Albirea părului este o boală a părului, dar sunt două condiții ca să poți să aplici acest șampon.

Primul lucru este să ai păr pe cap și al doilea, să mai ai pigment 10-15%. Și am. Deci, de două ori pe lună mă dau cu acest șampon, pentru păr grizonant, care are această culoare.

Doi. Soția mea are o cosmeticiană de vreo 20 și ceva de ani, foarte serioasă, care ne vine acasă. În momentul când termină tratamentul soția mea, urmez și fac și eu tratament, inclusiv se ocupă și de sprâncele mele”, a spus Oprea.

Întrebat dacă îi dau lacrimile când se pensează, fostul demnitar și președinte al UNPR a declarat: „Nu, nu-mi dau lacrimile”.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”