VIDEO Vai de mama ta de Proastă constipată! Cum se uită omul ăla la ea! Oameni buni, analfabeta va conduce Europa!

VIDEO Vai de mama ta de Proastă constipată! Cum se uită omul ăla la ea! Oameni buni, analfabeta va conduce Europa!

Vai de mama ta de Proastă constipată! Cum se uită omul ăla la ea! Oameni buni, analfabeta va conduce Europa! 

Proasta României l-a primit, vineri, la Palatul Victoria, pe cancelarul federal al Austriei, Sebastian Kurz, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. La conferinta de presa care a urmat, Proasta a înșiruit niște propoziții anodine timp în care, dat fiind stresul, nu l-a privit aproape deloc pe Kurz, in timp ce acesta o urmarea cu corpul intors spre ea.

Dupa ce Proasta și-a terminat propozițiile cretinoide, chinuindu-se sa nu greșească sensul vreunui cuvant, a vorbit cancelarul Austriei. Diferenta a fost vizibila imediat, acesta privind deseori catre premierul Romaniei, acordandu-i respectul aferent functiei.

In prima parte a zilei, cancelarul federal al Austriei a fost primit la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, unde a avut convorbiri tete-a-tete si oficiale, urmate de o declaratie de presa comuna.

Vizita cancelarului austriac in Romania are loc in contextul in care Romania va prelua de la Austria presedintia Consiliului Uniunii Europene, incepand cu 1 ianuarie 2019.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”