VIDEO „Valorile”, petrecere cu manele, cauciucuri arse şi înjurături la adresa lui Iohannis

VIDEO „Valorile”, petrecere cu manele, cauciucuri arse şi înjurături la adresa lui Iohannis

Zeci de persoane au ieşit sâmbătă noaptea din case, în comuna Munteni din judeţul Galaţi, sfidând tot ce înseamnă reguli de distanţare socială, măsuri de prevenţie, ordonanţe militare menite să prevină răspândirea pandemiei. Cetăţenii au încins o petrecere cu manele, au dănţuit de zor, au ars cauciucuri şi l-au înjurat pe preşedintele Iohannis.

Petrecerea a fost dată live pe Facebook de către unul dintre participanţi, care îi îndemna pe privitori să dea distribuiri ca să ajungă la Iohannis.

"Distribuiţi, să vadă şi Iaşiul, şi toată ţara, că noi nu le lăsăm tradiţia. Share, să ajungă la Iohanis să se pună în genunchi. Noi facem Învierea cu cauciucurile, luăm lumina de la cauciucuri", se aude pe live. Plus înjurături imposibil de reprodus.

La circa o oră de la începutul live-ului postat pe Facebook, în zare s-au auzit şi sirenele maşinilor de Poliţie, moment în care participanţii au fugit care încotro.

Potrivit Mediafax, oamenii legii s-au sesizat după ce imagini de la faţa locului au fost transmise live pe Facebook. În total, 20 de persoane au fost amendate, transmite IPJ Galaţi.

„Având în vedere imaginile difuzate în spaţiul public, pe o reţea de socializare, în seara de 18 aprilie a.c., în jurul orei 22.15, din care reieşea faptul că mai multe persoane încalcă dispoziţiile legale impuse de starea de urgenţă, poliţiştii gălăţeni s-au autosesizat şi au mers imediat la faţa locului, în comuna Munteni, din judeţul Galaţi, de unde aceste imagini erau transmise 'live'. Aici, poliţiştii au constatat că, în mijlocul unei străzi, în jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacără deschisă, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos şi care, la vederea echipajelor de poliţie, au fugit în curţile locuinţelor. În urma vizionării imaginilor şi a investigaţiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20 000 de lei”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la faţa locului. Poliţiştii continuă verificările pentru sancţionarea tuturor celor care au participat la adunarea din comuna Munteni.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video, preluat de pe Youtube.

Titlul videoului nu ne aparţine şi redacţia noastră se disociază de orice afimaţii cu conotaţii rasiste, relatează Epoch Times.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

2 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

3 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 Valentino Gogu, un român de 72 de ani care fugit în anii 80 în America, a rămas fără job după închiderea emble…