VIDEO Vicepremierul Ungariei, mâna dreaptă a lui Orban, fotografiat și filmat cum vânează reni și elani cu elicopterul în Suedia

VIDEO Vicepremierul Ungariei, mâna dreaptă a lui Orban, fotografiat și filmat cum vânează reni și elani cu elicopterul în Suedia

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, considerat mana dreapta a presedintelui Viktor Orban, a fost fotografiat si filmat in cadrul mai multor excursii de vanatoare costisitoare. Potrivit documentelor puse la dispozitie de catre organizatorii expeditiilor ziarului Magyar Nemzet, acesta obisnuieste sa mearga aproximativ o data pe an, incepand din 2012, in Suedia, unde vaneaza in special elani, reni si cocosi de munte.

Presedintele Partidului Popular Crestin-Democrat, Semjen Zsolt, a fost de cele mai multe ori insotit de un fost sef de departament din cadrul Ministerului Agriculturii, care, asemenea lui Semjen, a impuscat mai multe animale.

Aceste excursii cereau masuri de precautie speciale, cum ar fi inchirierea unui intreg hotel cu o capacitate de 40 de persoane numai pentru Semjen si insotitorul sau, pentru a fi siguri ca nu se intalnesc cu cineva, in special cetateni ungari.

Aceste excursii costa 4-5 milioane de forinti fiecare, la care se adauga alte cheltuieli cu anumite cerinte speciale.

Potrivit documentelor si fotografiilor, cea mai mare excursie de vanatoare a fost organizata anul trecut, in septembrie, cand Semjen si insotitorul sau, au inchiriat un elicopter pentru a vana reni.

Lesul unui unui ren a fost, ulterior, transportat cu avionul la cabana de vanatoare atarnat de gat.

Semjen este, de asemenea, presedintele Asociatiei Nationale de Vanatoare.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…