VIDEO „Vino peste mine! Fără mandat îți înfig furci și topoare în inimă”/Interlopul Glonț, săltat de mascați

VIDEO „Vino peste mine! Fără mandat îți înfig furci și topoare în inimă”/Interlopul Glonț, săltat de mascați

Polițiști au descins marți la domiciliul interlopului Glonț, de 25 de ani, din Constanța, după ce la sfârșitul lunii noiembrie a postat un mesaj pe Facebook în care amenința un ofițer de poliție.

După descindere, interlopul a fost condus la audieri, fiind cercetat pentru ultraj.

În postare constănțeanul amenință un polițist că strânge date de la apropiați și îi îndeamnă să depună plângere împotriva lui.

”O p… de la Secția 5, că dacă merg eu acolo fac urât și mă leagă pe loc. Bă, dacă tot ești băiat și tot zici că de abia așteptăm să-l legăm pe Glonț și p… mea pe care îi bat și le mai fac una alta pe aici și oamenii nu vor să facă reclamații p… mea să nu dau în gardă și mergi să le zici, hai fă-le reclamație că de mult îl așteptăm, îl căutam, de mult timp vrem să-l prindem, b… p… în m… mă-tii de p… (…) De ce morții mă-tii nu vii peste mine? Dacă tot zici că vrei să mă prinzi de ce nu vii când ești liber, ca să nu mai fie ultraj, b…. p… în în copiii mă-ti și în morții mă-ti de schilod p…, că zici că ai taekwondo. Vino peste mine! Fără mandat îți înfig furci și topoare în inimă. Haide veniți la mine, dacă vreți. Când ești liber de ce nu vrei să vii?”, spune individul în postare.

“Astfel, la data de 27 noiembrie, un bărbat, de 25 de ani a adresat injurii şi ameninţări la adresa unui poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, într-o postare pe o reţea de socializare. În această dimineaţă, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, împreună cu poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale, delegaţi în cauză, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa celui în cauză”, a transmis IPJ Constanţa.

Într-un video de aproape 10 minute postat pe Facebook, bărbatul i-a transmis poliţistului: “Lasă uniforma acasă şi vino să ne batem, fără gardă, fără nimic, că doar ştii unde stau. Eu nu ştiu unde stai, cum te cheamă, când te văd, te văd numai în timpul serviciului şi dacă mă dau la tine e ultraj. Dacă scot brişca să te tai... sau una alta să te împuşc”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 „Cineva și-a uitat chiloții”

5 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …