VIDEO „Voi n-aveţi idealuri, nici nobleţe/Doar portofel şi maţe hrăpăreţe”/Un puşti a lăsat cu gura căscată audienţa într-un parc din Bucureşti

VIDEO „Voi n-aveţi idealuri, nici nobleţe/Doar portofel şi maţe hrăpăreţe”/Un puşti a lăsat cu gura căscată audienţa într-un parc din Bucureşti

Un puşti s-a apucat să recite în faţa câtorva poliţişti locali şi a pensionarilor versurile din „Pamfletul mitocanilor“, într-un parc din Bucureşti, iar înregistrarea video a adunat sute de mii de vizualizări, mii de distribuiri şi sute de comentarii pe Facebook. 

Filmuleţul a fost postat pe Facebook de tatăl puştiului de 7 ani care a uimit în primul rând cu faptul că a reuşit să reţină şi să recite atâtea versuri. Pensionarii aflaţi la plimbare în Parcul Circului din Bucureşti s-au arătat încântaţi de prestaţia micului actor, dar şi de adevărul versurilor.

Puştiul a adunat cu „Pamfletul mitocanilor“ scris de Corneliu Vadim Tudor peste jumătate de milion de vizualizări, peste 20.000 distribuiri şi sute de comentarii pe Facebook, stârnind o reacţie la care părinţii săi nu se aşteptau.

Tatăl băiatului, Florin Dumitrescu, a declarat pentru Adevărul că băiatul ştie între 30 şi 40 de poezii, pe care se bucură să le recite peste tot pe unde merge la plimbare, în parcurile din Bucureşti. „Avem foarte mult timp liber şi tot acest timp i-l dăruim lui David“, a explicat tatăl băiatului cum a ajuns ca băiatul să facă atât de multe lucruri.

Puştiul face şi dans sportiv de aproape 4 ani, iar părinţii se gândesc să-i dezvolte şi talentul actoricesc.

Important este însă că învaţă de plăcere versurile, pentru el nu au niciun fel de conotaţie politică, deşi adulţii care îl ascultă se gândesc în primul rând la adevărul din versurile recitate.

Ultimul cadou pe care David l-a făcut, chiar marţi, 1 septembrie 2020, într-un alt parc din Bucureşti, a fost o poezie pe care le-a recitat-o angajatelor de la Administraţia Domeniului Public care se ocupă de înfrumuseţarea şi întreţinerea spaţiilor verzi.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat