VIDEO Voi vedeți cum l-au primit oamenii pe principele Nicolae? Din păcate pentru el, pesediștii țin la Duda...

VIDEO Voi vedeți cum l-au primit oamenii pe principele Nicolae? Din păcate pentru el, pesediștii țin la Duda...

Voi vedeți cum l-au primit oamenii pe principele Nicolae? Din păcate pentru el, pesediștii țin la Duda.. Mii de oameni au stat la coadă, joi seară, a Palatul Regal, pentru a-i aduce un ultim omagiu regelui Mihai. Pe parcursul zilei, acolo a venit și nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae. Oamenii l-au întâmpinat cu ochii în lacrimi și i-au transmis mesaje de sănătate, dar și că ar vrea să-l vadă pe tron, relatează Digi24.

Principele dezmoștenit Nicolae a stat de vorbă cu oamenii veniţi la Palatul Regal să îi aducă un omagiu regelui Mihai. El a venit însoţit de logodnica sa. Oamenii i-au transmis condoleanţe, i-au strâns mâna, iar unii l-au îmbrăţişat, în lacrimi.

Mai mulţi cetăţeni şi-au exprimat dorinţa ca Nicolae de Roumanie Medforth Mills să fie regele românilor. O femeie a afirmat că el trebuia să fie custodele coroanei, o alta i-a spus că este „frumos, tânăr, drăguţ” şi i-a transmis să aibă „o căsnicie frumoasă, perfectă”.

Un bărbat l-a rugat să rămână în România definitiv. „Rămâneţi aici definitiv! Noi vă dorim să veniţi aici, în locul Majestăţii Sale”, a spus acesta, fostul principe Nicolae răspunzând: „O să fiu!”.
O femeie i-a spus că poporul român îl vrea, iar un cetăţean l-a îndemnat să nu cedeze şi să lupte, fostul principe mulţumind.

„Să trăiţi prinţe, vă iubim! Veniţi la noi, veniţi să ne conduceţi! Veniţi, prinţe, veniţi!”, i-a spus o femeie emoţionată.

„Vă iubim mult şi nu vă lăsaţi!”, „Cel mai potrivit pentru noi!”, „Să vă dea Dumnezeu putere!”, „Sunteţi speranţa noastră în mai bine!”, „Aş vrea din suflet să continuaţi misiunea regelui Mihai, nu se poate să lăsaţi ţara, vă rugăm din suflet!”, „Sunteţi tânăr şi aveţi tot viitorul în faţă, nu renunţaţi!”, „Să fiţi un rege demn, exact ca bunicul dumneavoastră!”, „Să veniţi să ne conduceţi!” - sunt alte mesaje transmise de cetăţeni fostului principe, care le-a mulţumit.

Nicolae a spus că este alături de ţară şi popor. Întrebat de cineva când vine în România, fostul principe a declarat: „Nu vreau să zic acum public exact când, dar voi veni înapoi”.

Agerpres relatează că printre cei care au ţinut să-şi ia rămas bun de la regele Mihai s-au numărat şi cetăţeni veniţi din diferite colţuri ale ţării.

Un bărbat a declarat că a venit de la Năvodari împreună cu soţia şi unul dintre nepoţi şi că a stat la coadă mai multe ore. „Am venit din respect pentru acest om, care i-a fost loial ţării şi care a dat dovadă de mare patriotism. (...) El a fost în exil 60 de ani, iar noi câteva ore ne speriem?”, a spus Vasile Vasile.

Margareta Spiridon, în vârstă de 84 de ani, a fost de părere că regele Mihai a însemnat pentru România un exemplu de moralitate şi curaj.

La rândul său, Andrei Ghenov, în vârstă de 76 de ani, a spus că regele Mihai a fost un model de comportament şi de conducător şi un iubitor al poporului român.

O studentă de 21 de ani a spus că pentru ea regele Mihai a reprezentat o speranţă, că acesta a realizat foarte multe pentru România şi merită respect, de aceea a depus o candelă şi flori.

Gheorghe Mihai Adrian, un tânăr student, a spus că bunicul său a fost în Garda Regală. „Îmi plăcea foarte mult de rege (...) era un stejar între multe buruieni”, a adăugat Gheorghe Mihai Adrian.

 
 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Foarte interesant! / Nicio ieșire, pe micul ecran, a unui ex-șef de serviciu de informații nu este întâmplătoare…

3 Cere șpăgile înapoi! / Aici s-a ajuns! Ca el sunt mii în România! / 3000 de euro angajarea, muncă la vilă, etc...

4 LARICS / Ungaria trage preşul de sub picioarele României

5 Făbricuța de tutișoare a României / Azi, Dana Budeanu, de care a ajuns să râdă și Mândruță!