VIDEO Vulpea filmată pe o stradă din Capitală a fost capturată

VIDEO Vulpea filmată pe o stradă din Capitală a fost capturată

O vulpe a fost filmată  duminică seară, pe o stradă din București, în zona Ion Mihalache. După două zile, angajați de la  Fundația Visul Luanei  au reușit să o captureze. Animalul este bine și a fost vaccinat antirabic. Vulpea va fi ținută sub observație până când se va găsi cea mai bună soluție pentru întoarcerea ei în libertate.

„După două nopți de așteptare (și o pisică prinsă din greșeală) am reușit să capturăm cu ajutorul cuștii capcane vestita vulpe despre care se tot discuta zilele trecute în zona Calea Griviței – București”, scriu cei de la Visul Luanei pe pagina lor de Facebook.

„Acum, aceasta este la Centrul nostru unde a fost consultată clinic (este într-o bună stare de sănătate), a fost vaccinată antirabic și va fi ținută sub observație până când vom găsi cea mai bună soluție pentru întoarcerea ei în libertate”, se mai arată în postare.

Reprezentanții Fundației îi felicită pe cei care i-au contactat în vederea capturării animalului și le mulțumesc că „au avut răbdare și au făcut tot posibilul ca animalul să nu sufere în acest proces”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...