VIDEO Vulpea filmată pe o stradă din Capitală a fost capturată

O vulpe a fost filmată duminică seară, pe o stradă din București, în zona Ion Mihalache. După două zile, angajați de la Fundația Visul Luanei au reușit să o captureze. Animalul este bine și a fost vaccinat antirabic. Vulpea va fi ținută sub observație până când se va găsi cea mai bună soluție pentru întoarcerea ei în libertate.

„După două nopți de așteptare (și o pisică prinsă din greșeală) am reușit să capturăm cu ajutorul cuștii capcane vestita vulpe despre care se tot discuta zilele trecute în zona Calea Griviței – București”, scriu cei de la Visul Luanei pe pagina lor de Facebook.

„Acum, aceasta este la Centrul nostru unde a fost consultată clinic (este într-o bună stare de sănătate), a fost vaccinată antirabic și va fi ținută sub observație până când vom găsi cea mai bună soluție pentru întoarcerea ei în libertate”, se mai arată în postare.

Reprezentanții Fundației îi felicită pe cei care i-au contactat în vederea capturării animalului și le mulțumesc că „au avut răbdare și au făcut tot posibilul ca animalul să nu sufere în acest proces”.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Orban chiar este un om modest. Două momente

2 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

3 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

4 Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

5 Info / Guvernul va schimba vineri 8 prefecți

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cascadorii halucinante pe skiuri