VIDEO Vulpea filmată pe o stradă din Capitală a fost capturată

VIDEO Vulpea filmată pe o stradă din Capitală a fost capturată

O vulpe a fost filmată duminică seară, pe o stradă din București, în zona Ion Mihalache. După două zile, angajați de la Fundația Visul Luanei au reușit să o captureze. Animalul este bine și a fost vaccinat antirabic. Vulpea va fi ținută sub observație până când se va găsi cea mai bună soluție pentru întoarcerea ei în libertate.

„După două nopți de așteptare (și o pisică prinsă din greșeală) am reușit să capturăm cu ajutorul cuștii capcane vestita vulpe despre care se tot discuta zilele trecute în zona Calea Griviței – București”, scriu cei de la Visul Luanei pe pagina lor de Facebook.

„Acum, aceasta este la Centrul nostru unde a fost consultată clinic (este într-o bună stare de sănătate), a fost vaccinată antirabic și va fi ținută sub observație până când vom găsi cea mai bună soluție pentru întoarcerea ei în libertate”, se mai arată în postare.

Reprezentanții Fundației îi felicită pe cei care i-au contactat în vederea capturării animalului și le mulțumesc că „au avut răbdare și au făcut tot posibilul ca animalul să nu sufere în acest proces”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Piggy își bate la propriu joc de voi gâștele” / Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Oana Roman

2 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc

3 Fotografia asta a strâns 2,3 milioane de aprecieri în doar 15 ore

4 JO 2020, canotaj / Fetele de aur ale României, o nouă cursă entuziasmantă!

5 De citit. De gândit...