VIDEO WOW!/„Focoasă rău... cine ți-ar putea rezista!!!”

VIDEO WOW!/„Focoasă rău... cine ți-ar putea rezista!!!”

Andreea Raicu a fost recent protagonista unui pictorial incendiar, ocazie cu care le-a făcut o surpriză și fanilor de pe Instagram. Vedeta a postat un filmuleț în care apare purtând doar o pereche de blugi cu talie înaltă și un sutien negru.
Rafinată și cu un stil aparte, Andreea Raicu și-a surprins fanii de pe contul de socializare după ce s-a lăsat filmată în sutien. “Nu prea e genul tău cu decolteul la vedere...”, i-a scris unul dintre urmăritori, potrivit protv.ro .

Imaginile i-au pus pe jar pe internauți, care s-au întrecut în complimente, iar unii dintre ei au speculat chiar că Andreea ar fi însărcinată. Admiratorii s-au minunat de bustul impresionant al vedetei.

“Ești însărcinată? Radiezi și ești foarte schimbată”, “Mă bucur atunci când văd o femeie care, pur si simplu, radiază!”, “Ești o frumoasă, Andreea!”, “Însărcinată?”, “Așa arată o femeie împlinită! felicitări, ești o frumoasă!, “Ce sâni superbi”, “Wow, Andreea!”, “Dumnezeule, din ce în ce mai frumoasă. Și, din acest motiv, mai enervantă”, “Vârsta este doar un număr...ești la fel de frumoasă ca acum mulți ani!! Bravo!”, “O femeie frumoasă din toate punctele de vedere. Respect!”, “Esență pură de feminitate!”, “Focoasă rău... cine ti-ar putea rezista!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii Andreei.

Vedeta a postat mai multe InstaStories din magazinul pe care îl deține în București. Ea le-a arătat fanilor decorul superb din showroom și le-a transmis că este cea mai frumoasă perioadă din an pentru ea.

“Avem o atmosferă atât de frumoasă în showroom și mă bucur atât de tare când oamenii vin de afară înfrigurați și ajung aici și se simt așa de parcă ar intra într-o altă lume, într-o altă dimensiune. Așa că vă aștept cu mare drag”, le-a transmis Andreea urmăritorilor.

Fotografii: Instagram Araicu



Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?