VIDEO/ALERTĂ/Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră despre vot!

VIDEO/ALERTĂ/Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră despre vot!

Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră despre vot!

Europarlamentarul PNL,  Rareș Bogdan ,  a declarat că datele orei 14:00 îi arătau o prezență slabă la vot din partea comunității maghiare din orașele Transilvaniei. El i-a chemat la vot spunând că la aceste alegeri nu votăm doar președintele, ci și de plasarea PSD în viitoarele alegeri.

„Baronii PSD sunt  disperați.  Au intrat în vrie. Forțează să scoată oamenii la vot. E foarte important și scorul. Cu cât scorul e mai mare pentru candidatul dreptei, cu atât sunt mai mici șansele ca PSD să revină. Este extrem, extrem de important! Îi rog pe frații maghiari să se prezinte la vot. În rândul comunităților maghiare prezența este foarte mică.

N-au fost 20 de ani cum a zis Brucan, ci 30 de ani. Nu votați doar ca președintele Klaus Iohannis să-și continue mandatul.

Nu vorbim de cine câștigă alegerile. Ci de unde plasăm PSD-ul”, a precizat Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...