VIDEO/Dovada că PESEDIST înseamnă MAFIOT!

VIDEO/Dovada că PESEDIST înseamnă MAFIOT!

Ca in organizatiile MAFIOTE. Un consilier judetean PSD ii pupa MANA sefului de partid!

Bogdan Toader (PSD), in varsta de 32 de ani, a fost ales miercuri presedinte al Consiliului Judetean Prahova, prilej cu care a fost aplaudat, iar unul dintre consilierii judeteni ai PSD, Alexandru Banica, care face parte din Organizatia de Pensionari a partidului, i-a pupat mana, sub privirile lui Mircea Cosma, fostul sef de CJ timp de 12 ani, asa cum arata imaginile filmate de Ziarul Incomod .

Toader a fost ales cu 22 de voturi pentru din totalul de 37, in timp ce contracandidatul sau Iulian Dumitrescu a obtinut doar 14 voturi din partea celor 15 consilieri PNL prezenti, unul din voturile liberalilor fiind anulat, potrivit PH-Online.ro.

Banica, cel care a facut gestul filmat de cei de la Incomod, a candidat de altfel in septembrie 2015 la sefia filialei PSD Prahova, din partea Organizatiei Pensinarilor, potrivit ph-online.ro. Banica a fost subprefect al judetului in 2001-2005.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…