VIDEO/FOTO Sute de români blocați la vama Kulata din Grecia

VIDEO/FOTO Sute de români blocați la vama Kulata din Grecia

Grecia dă startul sezonului turistic din acest an. Românii care au ales să ajungă în Grecia cu mașina au întâmpinat deja prima problemă: ajunși la vama Kulata, au constatat că aceasta este blocată, relatează  Digi24 .

„Vama Kulata este blocată. Grecii nu ne lasă să intrăm, ne primesc după ora 12.00. Suntem mii de români”, potrivit unui mesaj transmis Digi24 de către un telespectator.

Miruna Dragomir a povestit la Digi24 că a ajuns la vamă la ora 4 dimineața și că deja stă de șase ore: "După ora 12 ne vor da drumul.

Am sunat la consulat la 4.30, când am ajuns în vamă, ne-au spus că au constituit o celula de criză și încearcă să ne dea drumul cât mai curând. A fost o eroare de comunicare, grecii consideră că 15 iunie începe la 12 ziua, ni s-a spus de la Consulat.

Înainte să plecăm am sunat la Poliția de Frontieră, ni s-a spus că după 12 noaptea putem intra în Grecia".

 

 

Femeia a spus că ea este aproape de vamă, ajungând printre primii, dar că deja s-a format o coadă de mașini de zeci de kilometri.

"Este foarte cald, toaletele sunt închise cu cheia, nu e niciun magazin să ne lum apă, cafea sau mâncare.

Vameșii ne-au spus că după 12 se va permite trecerea.

Probabil va fi și mai rău dacă ne vor testa aleatoriu", a povestit ea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...