VIDEO/Protest TOPLESS la o conferință musulmană la Paris. O femeie a fost luată la șuturi de islamiști

VIDEO/Protest TOPLESS la o conferință musulmană la Paris. O femeie a fost luată la șuturi de islamiști

Doua activiste, despre care se crede ca apartin controversatului grup Femen, originar din Ucraina, au protestat topless la o conferinta la Paris. In cadrul acesteia se discuta pe marginea ideii daca o femeie trebuie sau nu sa fie batuta de sotul ei.

Tinerele, cu mesaje scrise cu markerul pe piele, au navalit in scena, spre stupefactia celor prezenti. Cei doi imami care se aflau pe scena s-au dat inapoi, speriati.

Pe trupul uneia dintre activiste scria “Nimeni nu ma face sa ma supun”, informeaza Mirror.

Dupa primele momente de surpriza, mai multi barbati au urcat pe scena, cel mai probabil organizatori ai evenimentului, si le-au tarat pe cele doua afara din sala. Intr-o inregistrare se poate vedea cum una dintre activiste este chiar lovita de un barbat.

Numele celor doua activiste nu au fost facute publice. Cat despre oraganizatia de care se crede ca apartin, aceasta se foloseste de nuditate pentru a face cunoscute cauzele pe care le sustine.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...