Viktor Orban a schimbat țara. Trump l-a numit în mod greșit pe prim-ministrul ungar ca fiind liderul Turciei

Viktor Orban a schimbat țara. Trump l-a numit în mod greșit pe prim-ministrul ungar ca fiind liderul Turciei

Fostul președinte american a făcut această declarație în timpul unui discurs adresat susținătorilor săi în New Hampshire.

Foto: EPA-EFE

Fostul președinte american Donald Trump l-a numit în mod eronat pe premierul ungar Viktor Orban ca fiind liderul Turciei.

"Este acest om, Viktor Orban, a auzit cineva de el? Probabil că este unul dintre cei mai puternici lideri din lume. Este liderul Turciei", le-a spus Trump susținătorilor din New Hampshire.

Orban a declarat în repetate rânduri că dacă Trump ar fi rămas la Casa Albă pentru un alt mandat, ar fi fost evitat un conflict armat în Ucraina. El și-a exprimat, de asemenea, sprijinul pentru republican și i-a urat în mod deschis succes la viitoarele alegeri prezidențiale.

Prim-ministrul ungar consideră că nu numai Ucraina și Rusia, ci și Statele Unite, care oferă Kievului principala asistență militară și financiară, ar trebui să participe la negocierile privind soluționarea conflictului ucrainean.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?