Viktor Orban sau cum ar zice cretinii din Ro care-l pupă-n cur: A furat, dar a și făcut...

Viktor Orban sau cum ar zice cretinii din Ro care-l pupă-n cur: A furat, dar a și făcut...

Un parlamentar independent din Ungaria a publicat luni, 19 iunie, imagini despre care susține că reprezintă proprietatea de lux a premierului Ungariei Viktor Orban de la Hatvanpuszta.

Uriașa proprietate nu apare în declarația de avere a premierului ungar, transmite Tarsadalom.

Potrivit deputatului independent ape această proprietate au fost construite trei iazuri și două piscine, pe lângă vile și apartamente de lux, dintre care unele sunt conectate subteran între ele și la garajul subteran.

Una dintre clădirile în formă de L are o mulțime de apartamente într-un aspect de hotel, această clădire este conectată la conacul mai mic și garajele subterane printr-un coridor subteran.

În cealaltă clădire în formă de L există o bucătărie imensă și mai multe spații și restaurante comunitare mari, iar dedesubt se află un depozit alimentar imens, cu trei camere frigorifice. Clădirile mai mici ascund serviciul de concierge și ingineria mecanică – a scris Ákos Hadházy.

Conform rotației programate, Ungaria urmează să preia președinția Consiliului Uniunii Europene în a doua jumătate a anului 2024. Perspectiva îi îngrijorează pe criticii Budapestei, care acuză guvernul Viktor Orban de regres democratic, nerespectarea statului de drept și apropiere de Moscova în contextul războiului din Ucraina.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat