Vineri, după ce Iohannis i-a băgat pe Dragnea și Tăriceanu în bibliotecă și le-a arătat o poză, au ieșit cu genunchii frânți! O fi fost cu Ghiță?

Vineri, după ce Iohannis i-a băgat pe Dragnea și Tăriceanu în bibliotecă și le-a arătat o poză, au ieșit cu genunchii frânți! O fi fost cu Ghiță?

Eveniment ciudat la Cotroceni! La ceremonia de depunere a jurământului de către noii miniștri de la Cotroceni au participat și președintii celor două Camere din Parlament, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. După discurs, Iohannis i-a luat pe cei doi  la o discuție privată, în bibliotecă. De unde au ieșit cu genunchii frânți! 

Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 că nu a existat o discuție cu șeful statului. Și nu minte, președintele i-a rugat să se uite cu atenție la o poză.

”Nu (a fost o discuție -n.r.). Pur și simplu, ca musafiri, ne-a permis să ieșim noi primii din Sala Unirii, unde am intrat în acel vestibul, după care am ieșit la mașini. Deci, am stat de vorbă, în acel holișor, cred că 30 de secunde. Adică, la revedere, bună ziua și multă sănătate”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Le-o fi arătat Iohannis vreo poză recentă cu Ghiță?


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 București, duminică seara...

3 Așa o fi?

4 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

5 Ce este „Mertvaya Ruka” sau „Mâna Moartă”, Mașinăria Apocalipsei a Rusiei