Vineri, după ce Iohannis i-a băgat pe Dragnea și Tăriceanu în bibliotecă și le-a arătat o poză, au ieșit cu genunchii frânți! O fi fost cu Ghiță?

Vineri, după ce Iohannis i-a băgat pe Dragnea și Tăriceanu în bibliotecă și le-a arătat o poză, au ieșit cu genunchii frânți! O fi fost cu Ghiță?

Eveniment ciudat la Cotroceni! La ceremonia de depunere a jurământului de către noii miniștri de la Cotroceni au participat și președintii celor două Camere din Parlament, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. După discurs, Iohannis i-a luat pe cei doi  la o discuție privată, în bibliotecă. De unde au ieșit cu genunchii frânți! 

Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 că nu a existat o discuție cu șeful statului. Și nu minte, președintele i-a rugat să se uite cu atenție la o poză.

”Nu (a fost o discuție -n.r.). Pur și simplu, ca musafiri, ne-a permis să ieșim noi primii din Sala Unirii, unde am intrat în acel vestibul, după care am ieșit la mașini. Deci, am stat de vorbă, în acel holișor, cred că 30 de secunde. Adică, la revedere, bună ziua și multă sănătate”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Le-o fi arătat Iohannis vreo poză recentă cu Ghiță?



Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...