Violeta Alexandru: Fake news audierea din această dimineaţă; am aşteptat pe hold până am fost deconectată

Violeta Alexandru: Fake news audierea din această dimineaţă; am aşteptat pe hold până am fost deconectată

Ministrul desemnat al Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, afirmă, în legătură cu audierea sa de sâmbătă dimineaţa, că e un fake news, deoarece a sunat pe telefonul pus la dispoziţie şi a aşteptat pe hold până a fost deconectată.

"Fake News. Audierea din această dimineaţă ... La ora stabilită, am sunat pe telefonul pus la dispoziţie de Comisie, am intrat, cu un cod de acces, pe linia securizată, am aşteptat pe hold până am fost deconectată. L-am sunat imediat pe Preşedintele Comisiei, deputatul PSD Adrian Solomon să îl întreb ce se întâmplă şi să îi spun că sunt la dispoziţia Comisiei. Mi-a spus ca nu mai este nevoie să mă audieze, au votat deja!", a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Miniştrii propuşi în Guvernul Ludovic Orban au fost audiaţi, sâmbătă, într-o procedură specială în comisiile parlamentare, 9 dintre aceştia primind aviz favorabil, iar 7 - nefavorabil.

Astfel, miniştrii de la Economie, Cultură, Sport, Afaceri Externe, Fonduri Europene, Apărare, Interne, Transporturi, Agricultură au avut aviz favorabil, în timp ce miniştrii de la Educaţie, Muncă, Sănătate, Mediu, Justiţie, Dezvoltare, Finanţe - aviz negativ.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a primit aviz negativ fără să fie audiată, spunându-se că nu se poate lua legătura cu aceasta.

Parlamentarii urmează să-şi exprime votul pentru învestirea Guvernului Orban tot printr-o procedură specială.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

3 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?