Violeta Alexandru: Fake news audierea din această dimineaţă; am aşteptat pe hold până am fost deconectată

Violeta Alexandru: Fake news audierea din această dimineaţă; am aşteptat pe hold până am fost deconectată

Ministrul desemnat al Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, afirmă, în legătură cu audierea sa de sâmbătă dimineaţa, că e un fake news, deoarece a sunat pe telefonul pus la dispoziţie şi a aşteptat pe hold până a fost deconectată.

"Fake News. Audierea din această dimineaţă ... La ora stabilită, am sunat pe telefonul pus la dispoziţie de Comisie, am intrat, cu un cod de acces, pe linia securizată, am aşteptat pe hold până am fost deconectată. L-am sunat imediat pe Preşedintele Comisiei, deputatul PSD Adrian Solomon să îl întreb ce se întâmplă şi să îi spun că sunt la dispoziţia Comisiei. Mi-a spus ca nu mai este nevoie să mă audieze, au votat deja!", a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Miniştrii propuşi în Guvernul Ludovic Orban au fost audiaţi, sâmbătă, într-o procedură specială în comisiile parlamentare, 9 dintre aceştia primind aviz favorabil, iar 7 - nefavorabil.

Astfel, miniştrii de la Economie, Cultură, Sport, Afaceri Externe, Fonduri Europene, Apărare, Interne, Transporturi, Agricultură au avut aviz favorabil, în timp ce miniştrii de la Educaţie, Muncă, Sănătate, Mediu, Justiţie, Dezvoltare, Finanţe - aviz negativ.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a primit aviz negativ fără să fie audiată, spunându-se că nu se poate lua legătura cu aceasta.

Parlamentarii urmează să-şi exprime votul pentru învestirea Guvernului Orban tot printr-o procedură specială.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...