Viorica Dăncilă a discutat cu președintele Iohannis la Cotroceni despre ”situația guvernării” și referendum

Viorica Dăncilă a discutat cu președintele Iohannis la Cotroceni despre ”situația guvernării” și referendum

Premierul Viorica Dăncilă se află la momentul publicării acestei știri la Palatul Cotroceni, unde discută cu președintele Klaus Iohannis despre guvern, au declarat pentru G4Media.ro surse politice .

 
Întâlnirea vine la o zi după ce premierul a transmis președintelui lista cu cei patru miniștri nominalizați, iar președintele i-a cerut demiterea miniștrilor de Interne și Externe.

Premierul Viorica Dăncilă i- a transmis miercuri președintelui Iohannis, ropunerile de numire a noilor miniștri, potrivit unui comunicat de presă al executivului.

Pentru portofoliul de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României a fost propus Titus Corlățean, diplomat de carieră, pentru Ministerul Justiției, Ana Birchall, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Roxana Mânzatu, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost nominalizată Natalia Intotero.

În replică, președintele Iohannis a cerut miercuri seară într-o declarație de presă demisia lui Teodor Meleșcanu și a lui Carmen Dan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...