Viral pe internet: „Liviu Dragnea a furat bani de la copii săraci”/Foto/Video

Viral pe internet: „Liviu Dragnea a furat bani de la copii săraci”/Foto/Video

„Liviu Dragnea a furat bani de la copii săraci”, un mesaj care face aluzie la motivul pentru care a fost condamnat Liviu Dragnea la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, pentru prejudicierea bugetului de la Protecția Copilului Teleorman, s-a viralizat în ultimele două zile pe rețelele de socializare, scrie  G4Media.ro

Viralizarea a fost atât de masivă, încât a fost indexată de Google. Prima sugestie făcută de motorul de căutare atunci când scrii ”Dragnea” a ajuns să fie ”Dragnea copii”.

Totul a pornit pe Facebook, unde mii de mesaje pe această temă au fost postate. Câteva exemple:

”Băieți din toate cuplurile, răspunsul la orice critică de pe lumea asta este: “da, dar măcar nu fur de la copii sărmani, ca Dragnea”.

”Brazilia o dezamăgit multă lume la mondiale. Da’ măcar nu fură de la copii săraci…”

”Of, of, măi copii, numai Dragnea să nu fii. Care fură de la voi”.

Fii-mea a vrut sa se ducă singura azi la Mega sa își ia una-alta. In zona sunt oameni decenti. Dar tot nu am putut sa nu ma gândesc: “Dacă da peste Dragnea, venit sa fure și el ceva de la copii?”

”Poveste: Au fost odata niste copii. Dragnea le-a furat banii. Sfarsit”.

”Mă uit la meci și mă întreb: Cum să furi de la copii, frate?!”

”Ambulanța neagră nu a furat copii, dar Liviu Dragnea a furat de la ei”.

”Mă uit la meci cu Mbappé. Nu e un copil sărac, dar dacă ar fi fost, ar fi furat Dragnea de la el”.

”England rules. Dragnea a furat de la copiii săraci”.

”In caz ca nu ati inteles care e faza cu “Dragnea a furat de la copiii saraci”, viralul zilei, va explic. Individul asta a angajat 2 membri de partid ai PSD chipurile la Protectia Copilului Teleorman. Respectivele erau platite din bugetul alocat pt “copiii saraci” pe cand ele prestau pt partid. Da, infractiunea se numeste abuz in serviciu dar asta mustacios a furat practic din bugetul alocat copiiilor amarati. De asta a luat 3 ani jumate cu executare si acum modifica legile ca sa scape”.

Pe lângă mesajele scrise, pe Facebook au apărut și foarte multe meme-uri pe această temă, după cum vedeți în imaginile de mai jos.

 Campania de pe Facebook a pornit după ce miercuri, în ziua adoptării modificărilor aduse Codului penal de către PSD și ALDE, la protestul din Piața Victoriei a fost lansată o nouă scandare: ”Cât de javră poți să fii, ai furat de la copii”.

 

Unii chiar au adus aminte de clipul făcut de senatoarea PNL Alina Gorghiu în campania electorală din 2016. Practic, ea a reeditat un clip din campania din 2012 când un copil a refuzat să-i deschidă ușa spunând că este singur acasă și părinții l-au învățat să nu deschidă la oameni străini. În 2016, Alina Gorghiu bate la aceeași ușă din urmă cu patru ani și îi spune copilului că,  dacă nu îi deschide ușa, Liviu Dragnea o să-i fure sandwich-urile.







Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /