Viral: Un politolog a fost întrerupt de copiii săi în timp ce acorda un interviu pentru BBC

Viral: Un politolog a fost întrerupt de copiii săi în timp ce acorda un interviu pentru BBC

Un expert care acorda un interviu pentru BBC prin intermediul webcam-ului a devenit protagonistul unui videoclip viral, din cauza copiilor săi, care au dat năvală în camera în care acesta vorbea, relatează AOL.com.

Sursa foto: Captură YouTube

Politologul Robert E. Kelly, specialist în Coreea de Sud, fusese contactat de BBC World News, pentru a comenta pe marginea destituirii președintei sud-coreene Park Geun-hye.

Specialistul tocmai se lansase într-o analiză savantă despre ce mai înseamnă democrația în fața scandalurilor, atunci când neprevăzutul s-a întâmplat. Fetița sa a intrat dansând în camera în care politologul acorda interviul, iar din acel moment situația a degenerat.

"Cred că unul dintre copiii tăi tocmai a intrat", i-a spus prezentatorul din studio, vizibil amuzat. Păstrându-și mina serioasă, politologul a încercat să-și îndepărteze fiica cu mâna. Fără succes, însă.

La scurt timp, un alt doilea copil, mai mic, a pătruns în încăpere, urmat de o femeie, care a apucat ambii copii, a deschis ușa și a ieșit (nu fără dificultate).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?