Virgil Ianțu vrea să dea marele premiu la „Câștigă România!“

Virgil Ianțu vrea să dea marele premiu la „Câștigă România!“

Concursul de cultură generală pe teme despre România revine la TVR 1 cu un nou sezon, din această seară.

Virgil Ianțu revine cu un nou sezon al emisiunii Câștigă România FOTO TVR

Din 27 martie, Virgil Ianţu îi aşteaptă pe telespectatori să-și verifice cunoştinţele în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 21.00. Emoţiile sunt cu atât mai mari cu cât sezonul trecut niciun concurent nu a reuşit să-şi surclaseze adversarii timp de 10 ediţii consecutive, pentru a obţine marele premiu în valoare de 50.000 lei. Vom vedea, aşadar, dacă sezonul 12 va face un român mai bogat.

Dar nu doar marele premiu este pus în joc la „Câştigă România!“. Întrebarea adresată concurenţilor care părăsesc concursul la finalul rundelor 1 şi 2, ce le poate aduce acestora un venit suplimentar, este legată, în noul sezon, de un obiectiv turistic din ţara noastră.

Atmosfera este la fel ca la orice început de sezon. Suntem ca pe arcuri, cu toţii, am adus un plus la decor, lumini, iubim acest format şi punem suflet în ce facem, dorindu-ne să devină unul de referinţă pentru public. Temele sunt diverse, întrebările vin din toate zonele ţării, din domenii diferite. În asta constă, de fapt, şi calitatea concurenţilor. Sunt extraordinari! Cu o asemenea cultură generală, poţi face orice în lumea asta. Eu îi apreciez enorm“, a declarat Virgil Ianțu.

Cu două zile înainte de filmare, intru, ca un robot, într-un mod anume şi încerc să mă pregătesc ca stare pentru zilele de filmare. Mă odihnesc , nu merg în vizite, mă retrag în lumea mea şi mă adun. Ţine cumva de disciplina pe care am urmat-o de peste 20 de ani.

Înainte să încep o ediţie, primesc informaţii despe concurenţi. Asta mă ajută în conversaţiile pe care le am cu ei în timpul emisiunii“, a mai spus prezentatorul.

Castiga Romania IMG 20230313 113627 jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria