Virgil Popescu: România este membru oficial al Forumului Internaţional pentru Energie

Virgil Popescu: România este membru oficial al Forumului Internaţional pentru Energie

România este membru oficial al Forumului Internaţional pentru Energie, confirmarea fiind primită luni, a anunţat ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook.

"România este membru oficial al Forumului Internaţional pentru Energie (IEF)! În luna aprilie am avut la Ministerul Energiei o întâlnire Joseph McMonigle, secretarul general al Forumului Internaţional pentru Energie (IEF), prin care am exprimat dorinţa ca ţara noastră să fie membră cu drepturi depline. Astăzi am primit confirmarea oficială că România a fost acceptată. Îi mulţumesc secretarului general al IEF Joseph McMonigle pentru suportul acordat. Aceasta este o dovadă a angajamentului nostru de a dezvolta în continuare securitatea energetică naţională şi regională, stabilitatea pieţei şi de a îndeplini obiectivele pe care le-am convenit pentru decarbonizare şi sustenabilitate", a scris ministrul pe reţeaua de socializare.

 Fondat iniţial în urmă cu 30 de ani ca un forum pentru a facilita dialogul între ţările membre producătoare şi consumatoare din Organizaţia Ţărilor Exportatoare de Petrol şi Agenţia Internaţională a Energiei, IEF are acum mai multe ţări decât ambele organizaţii combinate şi din toate regiunile lumii. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

3 Câh...

4 Așa arată relaxarea la Mamaia

5 Cel mai prost scenariu pentru omenire