Virgil Popescu: Săptămâna viitoare voi depune a treia plângere penală împotriva lui George Simion. Am asistat la o tentativă de hărţuire şi intimidare

Virgil Popescu: Săptămâna viitoare voi depune a treia plângere penală împotriva lui George Simion. Am asistat la o tentativă de hărţuire şi intimidare

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a reacţionat public după disputa avută cu George Simion pe aeroportul din Viena, unde liderul AUR l-a filmat timp de o oră şi jumătate şi acuzându-l de problemele privind criza energetică.

„Campania de hartuire la adresa mea nu ma intimideaza! Astazi, in aeroport la Viena, unde am fost la cununia civila a fiicei mele, care s-a casatorit cu un tanar austriac, am asistat la o tentativa nemaintalnita de hartuire si intimidare a lui George Simion impotriva mea. Multi ati avut ocazia sa asistati la suvoiul de invective si minciuni la adresa mea, cauzate de disperarea ca facem pasi importanti spre independenta energetica a Romaniei. Resping cu fermitate acuzatiile si condamn, public, acest tip de comportament agresiv. Nu ma voi lasa intimidat de acest personaj, de aceasta trompeta Putinista si voi merge mai departe pe drumul independentei energetice a Romaniei”, a scris pe pagina sa de Facebook Virgil Popescu.

„Vreau sa le multumesc romanilor din aeroport care au dat dovada de un bun simt deosebit si l-au intrebat pe acest individ de ce trebuie sa faca circ?!? Saptamana viitoare voi depune a treia plangere penala impotriva lui George Simion si am incredere ca pana la urma se va face dreptate.

P. S. Stiu ca Romania si Europa trec printr-o perioada complicata si este greu sa avem incredere ca se vor intampla lucruri bune. Dar daca toleram acest tip de comportament, mai ales din partea unui parlamentar, nu o sa ne faca bine. Poate este timpul sa avem o dezbatere serioasa, la nivel de societate, despre limite, comportament agresiv, hartuire si ce facem sa prevenim. Mie nu imi este teama, dar ma tem pentru copiii si familia mea. Pentru ca este o granita foarte fina de la comportament agresiv verbal la comportament agresiv fizic. Si la cum s-a putut observa in ultima perioada, din incidentele pe care le-am trait cu acest invidid, nu cred ca mai are mult sa devina agresiv fizic”, a continuat ministrul.

George Simion l-a acuzat pe Virgil Popescu de faptul că e printre vinovaţii principalii de preţurile mari la combustibil. Mai mult, l-a făcut în mod repetat hoţ. Dat fiind că e deputat, acuzaţiile aduse de acesta ar putea intra în sfera de „declaraţii politice”, pentru care are imunitate parlamentară,

Între George Simion şi Virgil Popescu au fost mai multe momente tensionate în sesiunea parlamentară precedentă, din cazua liderului AUR fiind schimbat şi Regulamentul Camerei, acum mult mai dur.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...